Spaghetti-avond megasucces + foto’s!

Namens alle YT en WK skippers en hun ouders willen we alle sympathisanten, familieleden, bestuursleden en andere skippers danken voor het welslagen van onze spaghetti-avond. Zonder jullie steun was dit niet zo’n succes geworden.

De steun was erg gevarieerd, elk hielp op zijn manier. We hadden de financiële sponsors, de materiële sponsors (tombola, ingrediënten spaghetti, infrastructuur, gebruik kookmateriaal…), de lijfelijke sponsors (talloze helpers in keuken, bar, klaarzetten en opruimen zaal…) en de mentale sponsors nl. alle mensen die kwamen eten en die zeiden dat we goed bezig zijn en in onze springers en Sipiro geloven.

De financiële berekening is nog niet rond, maar onze springers hun deelname zal grotendeels gesubsidieerd zijn door onze paasactie, de spaghetti-avond en een bijdrage van de club zelf. Daarom nogmaals duizend maal dank! Nu de examens achter de rug zijn, zullen onze springers zich volop concentreren om een mooie prestatie neer te zetten in Engeland. Lukt dit door omstandigheden niet, we zijn nu reeds heel fier op hen met het behalen van hun selectie.

Scroll naar boven