Activiteiten

Sipiro is meer dan alleen trainen! We organiseren geregeld activiteiten voor onze springers én hun familie of vrienden. Van harte welkom om aan een of meerdere activiteiten deel te nemen.

Ouderweek

Tijdens de training worden ouders, (of oudere broer of zus) uitgenodigd om eens te komen mee springen met zoon- of
dochterlief. Zo kan je als ouder ook eens ervaren wat ropeskipping nu eigenlijk is. En wie weet, daarna samen thuis springen en nieuwe
tricks leren .
Datum: 20-25 november 2023

KwiSipiro

Een knotsgekke quiz, ook voor mensen die niet graag quizzen. Met talloze prijzen, rare vragen, grappige antwoorden en vooral véél
leute. Je moet erbij zijn om te weten hoe plezant het kan zijn.
Datum: zaterdagavond 16 maart 2024

Clubdag

Een hele dag op stap met alle springers van de club om samen te spelen en plezier te beleven. Waarheen ? Dat blijft geheim tot de
dag zelf, maar het staat wel vast dat het keitof zal zijn.
Datum: 22 oktober 2023

Vriendjesweek

Hét moment om eens een vriend(in) mee te brengen naar de training. Die kan dan meteen ook eens proeven van de sport rope skipping. Want niets is toffer dan samen met vrienden te sporten.
Datum: 13 – 18 mei 2024

Recreacup

Dit zijn recreatieve wedstrijden georganiseerd door gymfed. De recreatoernooien zijn met een leuk en uitdagend programma, zowel voor skippers als trainers, een doel om naar te werken. Met een motiverend beloningssysteem en in een aanmoedigende wedstrijdomgeving zijn de recreatoernooien daarnaast een leuke manier om met je groep naar buiten te komen!
Datum: 18 november 2023 en 3 februari 2024

Clubdemo

Op onze tweejaarlijkse clubdemo, tonen alle groepen graag eens aan de ouders wat ze al allemaal geleerd hebben. Dit allemaal samen gegoten in een heerlijke show om naar te kijken.
Datum: 28 april 2024
Info en inschrijven →

Zomerkamp

Sipiro organiseert opnieuw een heel leuk zomerkamp voor iedereen die de springkriebels te pakken heeft. Het belooft een week te worden vol ropeskipping, spelletjes en andere leuke activiteiten.
Datum: 26 augustus tot en met 30 augustus 2024
Info en inschrijven →

Scroll naar boven