Mooie prestaties op PK Masters 15+ A/B

De eerste competitie van het nieuwe seizoen had in Deinze plaats. Deze intensieve dag leverde mooie prestaties op van onze springers. Op zaterdag kwamen de A-springers aan de beurt. Dit zijn de resultaten: In de categorie 15-17 jaar: Sara werd 10e, Luka 29e, Eva 35e en Ruth 44e.

De overall resultaten bij de 18+ waren als volgt: Zoë werd 10e, Fee 24e, Laura 26e, Elise 27e, Silke 32e, Fien 35e, Kato 39e, Leonie 42. Helaas mochten enkel de eerste 8 springers door naar het Belgisch Kampioenschap. Sarah nam enkel deel aan de speed, dus werd niet opgenomen in de overall ranking.

Op zondag kwamen dan de B-springers. Ook zij mogen trots zijn op hun resultaten: Kiara werd 31e, Hélène 40e, Gitte 41e, Nina 52e, Ayco 58e en Sien 59e. Bij de 18+ werd Annelies 25e.

Dit zijn de foto’s
Bekijk je liever de filmpjes van de oefeningen? Dan kan je terecht op het Sipiro YouTube kanaal! Je kan zowel kijken naar onze springers op het PK A als het PK B!

Scroll naar boven