Schitterende prestaties op selectiewedstrijd

Sipiro heeft zaterdag op de selectiewedstrijd voor de Masters een prachtprestatie neergezet ! We behaalden maar liefst ZES medailles. Justine haalde goud in de freestyle, Ellen daarin brons. Bij de 3 minuten speed haalde Elisabeth zilver, Ellen brons. En in de algemene klassering was er zilver voor Elisabeth en brons voor Ellen. Ook Jana en Justine behaalden in de algemene klassering nog een top tien plaats !

Zondag kwam dan in de namiddag het bericht dat Elisabeth zich heeft geplaatst voor de A-masters volgende week in Oostende. Ellen en Jana hebben zich voor de B-masters gekwalificeerd, ook volgende week in Oostende. Justine staat op de “reservelijst”, als er enkele skippers afzeggen, mag ook zij alsnog meedoen in Oostende. Allen daarheen om te supporteren dus !

Scroll naar boven