SIPIRO vzw

Nieuws Seizoen 2019-2020

COVID-19 update

Wegens de huidige maatregelen tegen de verspreding van het coronavirus heeft de club jammer genoeg moeten besluiten om de rest van het seizoen geen trainingen meer te voorzien. Wij hopen iedereen volgend seizoen met evenveel enthousiasme en goesting terug te zien in onze vertrouwde sporthal. Zowel de lesgevers als het bestuur hebben alvast zin om van komend seizoen weer een topjaar te maken! Hopelijk zien we jullie allemaal snel terug!

GRATIS proefles!

Heb je zin om eens uit te testen of ropeskippen iets voor jou is ? Of ken je vrienden/vriendinnen die eens willen proberen ? Dan is nu je kans, want vanaf 7 september kan je een gratis proefles volgen.

Kijk vlug op ons uurrooster wanneer de trainingen plaatsvinden en kom gerust eens langs!

Info vanaf 1 juni omtrent volgend seizoen

Ook nu het huidige seizoen ietwat troebeler verloopt dan gewoonlijk, zijn we met de club al volop in de weer om het nieuwe springjaar voor te bereiden. Alle informatie rond (her)inschrijvingen kunnen jullie vanaf 1 juni op onze website vinden.

KwiSipiro volzet!

Naar goede gewoonte zijn alle plaatsjes voor KwiSipiro ingevuld! 50 teams zullen dus via allerlei toffe, verrassend, inspirerende, ronduit absurde en heel soms ook gewone quizvragen strijden voor de eer, voor het plezier én voor de toffe prijzen, want wie weet win je wel de waardebon van 100 euro. Deze waardebon wordt geschonken door TUI. Begin maar alvast te dromen waarheen je zou gaan...

Je kan heerlijk fantaseren over oa. Havana, Sicilië, de Griekse Eilanden, Sri Lanka, Cyprus of Bali!!

KwiSipiro, 8 februari 2020

Ook dit seizoen weer organiseren we KwiSipiro! Een toffe quiz met knotsgekke opdrachten, mooie prijzen, toffe uitdagingen én veel leute. Schrijf alvast in je agenda: zaterdag 8 februari 2020 om 19.30 u in de feestzaal van het Sint-Pietersinstituut.

We blijven bij het concept van ploegjes van max 5 personen en ook dit jaar is het inschrijvingsgeld amper 20 euro. Inschrijven kan via deze link

Aarzel niet te lang, want de ervaring leert dat alle plaatsen in een mum van tijd worden ingevuld.

En vergeet ook niet op Facebook het evenement te liken, want daar worden op voorhand al antwoorden weggegeven!

Mooie prestaties op PK Masters 15+ A/B

De eerste competitie van het nieuwe seizoen had in Deinze plaats. Deze intensieve dag leverde mooie prestaties op van onze springers. Op zaterdag kwamen de A-springers aan de beurt. Dit zijn de resultaten: In de categorie 15-17 jaar: Sara werd 10e, Luka 29e, Eva 35e en Ruth 44e.

De overall resultaten bij de 18+ waren als volgt: Zoë werd 10e, Fee 24e, Laura 26e, Elise 27e, Silke 32e, Fien 35e, Kato 39e, Leonie 42. Helaas mochten enkel de eerste 8 springers door naar het Belgisch Kampioenschap. Sarah nam enkel deel aan de speed, dus werd niet opgenomen in de overall ranking.

Op zondag kwamen dan de B-springers. Ook zij mogen trots zijn op hun resultaten: Kiara werd 31e, Hélène 40e, Gitte 41e, Nina 52e, Ayco 58e en Sien 59e. Bij de 18+ werd Annelies 25e.

Dit zijn de foto's

Bekijk je liever de filmpjes van de oefeningen? Dan kan je terecht op het Sipiro YouTube kanaal! Je kan zowel kijken naar onze springers op het PK A als het PK B!

Contact

SIPIRO VZW

info@sipiro.be

0479 90 03 86

HOOFDZAAL
Sportzaal Sint-Pietersinstituut
Meersstraat 131 b
9000 Gent

EXTRA ZAAL
Sportzaal KLIM
Sint-Pietersaalststraat 86
9000 Gent

EXTRA ZAAL
Sportzaal HOGENT
Sint-Denijslaan 251
9000 Gent