SIPIRO vzw

Nieuws Seizoen 2013-2014

Zomerkamp alweer voltreffer !

Tradities zijn er om in ere te worden gehouden. En dus was het zomerkamp van Sipiro zoals gewoonlijk weer héééééééééééél tof. Alhoewel het weer niet echt meezat, lieten lesgevers en springers dit niet aan hun hart komen. 's Morgens werd er in touwtjes gesprongen dat het een lieve lust was, in de namiddag werd er gespeeld, geknutseld, gelachen, gegierd, gedanst en nog veel meer plezier gemaakt. En als je dit niet gelooft, kijk dan maar eens naar de foto's, die bewijzen het helemaal. De eerste link is van de eerste 2 dagen, de tweede link is van de uitstap op woensdag en de derde link is van de laatste dag én de slotshow.

Praktische info Sipiro zomerkamp

Slecht nieuws voor al wie nog niet is ingeschreven, het kamp is volzet.

Zij die wel ingeschreven zijn kijken vast ongeduldig uit naar de laatste week van augustus! Hier is alvast wat nuttige informatie om te noteren:

Sipiro schittert op WK !!!

Op het wereldkampioenschap rope skipping voor meisjesteams +15 heeft ons team (Ine, Ellen, Jana, Elisabeth) een prachtige zilveren medaille behaald ! Ze zijn dus vice-wereldkampioen. Daarnaast behaalden ze nog twee medailles op de verschillende onderdelen; brons in single rope 4 en zilver in double dutch 3.

Een fantastisch resultaat, een beloning voor al het harde werk. Bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen en dikke vette duim voor de springers ! Het goud was voor de ploeg van Recrean, ook voor hen proficiat.

Goede prestatie van mixed team in Hong Kong

Op het "Open Tournament" in Hong Kong, het vroegere "youth tournament" heeft ons mixed team (Renze, Els, Lorena, Anoek) een mooie tiende plaats behaald in de overall ranking. De dag begon zenuwachtig, maar eens de zenuwen wat onder controle waren, sprongen ze de ziel uit hun lijf, met dus een tiende plaats overall als beloning. Op het onderdeel Double Dutch 4 werden ze vierde, net naast het podium dus. Een resultaat waar het team toch wel tevreden mee was, ook al was er wel een klein beetje ontgoocheling.

Een dikke proficiat voor ons mixed team en vanaf nu is het uitkijken naar zaterdag voor het échte WK met team Ellen, Elisabeth, Jana en Ine

Twee teams vertrekken naar Hong Kong !

Vrijdagochtend 25/7 om 9.16u om precies te zijn, vertrokken acht springers en vier mama's met de trein richting luchthaven om daar het vliegtuig naar Hong Kong te nemen.

Het jongste team (Anoek, Lorena, Els en Renze) doen maandag 28/7 mee aan het Open Tournament, onze Belgische Kampioenen (Ellen, Ine, Elisabeth, Jana) springen zaterdag 2/8 op het wereldkampioenschap.

We wensen ze een zeer goed tornooi en volgen het natuurlijk op de voet.

Succes !

Hong Kong gangers laten Zevergem springen

Onze Hong Kong gangers hebben een gesmaakte demo gegeven in Zevergem op het plattelandsweekend. En daarna nog overuren gemaakt door initiatie te geven én snoepjes te verkopen om hun reis mee te financieren.

Nu is het rechte lijn richting WK (eind juli) met het toonmoment op woensdag 23 juli als generale repetitie. Dan tonen ze allemaal nog eens de oefeningen waarmee ze in Hong Kong voor de medailles gaan.

Eerste All Stars gala voltreffer

Alhoewel het weer niet echt meezat, is het eerste all stars gala op 28/7 een voltreffer geworden. Alle aanwezigen smulden van de lekkere côte à lo's en scampi's, genoten van het optreden van onze springers, waagden hun kans om een hesp te winnen en babbelden gezellig bij. Onze springers werden even in de bloemetjes gezet en kregen allemaal een drinkbus met sipiro logo.

Bedankt voor een mooi seizoen, geniet van de vakantie en op naar het volgende springjaar.

Kaarten All Stars gala nu ook online te koop

Het voorbije seizoen was alweer een boeiend en bloeiend jaar voor Sipiro. Onze club blijft het goed doen en dat vertaalt zich ook in heel mooie resultaten. Zowel op de recreacup, bij de mini’s, beloften, junioren en senioren hebben onze springers zich van hun beste kant getoond. Voor het vijfde opeenvolgende jaar zijn er springers van Sipiro geselecteerd voor een internationaal kampioenschap ! Kers op de taart is natuurlijk de eerste Belgische titel voor Sipiro !

Wij willen al deze springers daarom graag nog eens huldigen op het allereerste

SIPIRO ALL STARS GALA !

lekker eten en rope skipping demonstratie

Een supergezellig, superleuk, superspectaculair, supertof en megacool eetfestijn waarvan de opbrengst integraal gaat naar onze geselecteerde teams!

 • Wereldkampioenschap Hong Kong (Seniorenteam: Elisabeth, Ellen, Ine en Jana)
 • Open tornooi Hong Kong (Mixed team: Anoek, Els, Lorena, Renze en Janno)
 • Demo-tornooi Graz (Mini-demo team: Floriane, Jona, Justine, Manon, Margot en Sara)

Het wordt een lekkere en fijne avond aan democratische prijzen. Keuze uit:

Côte à l’os à volonté 17 euro (Sipiro-springers:12 euro)
Gemarineerde scampi’s 17 euro (Sipiro-springers: 12 euro)
Kindermenu (-12j) hamburgers 10 euro
Steunkaart 3 euro

Dus trommel familie, vrienden en kennissen op en breng collega’s en buren mee op zaterdag 28 juni vanaf 18.30 u in het Sint-Pietersinstituut, Meersstraat 131b in Gent.

Democup het succes van veel mensen !

De organisatie van de democup op 17 mei was voor de allereerste keer in handen van Sipiro en dus werd er maanden op voorhand al met de voorbereidingen gestart. Het weekend zelf waren er maar liefst 85 vrijwilligers die kwamen helpen om alles vlot te laten verlopen. En overal was er lof voor de organisatie. Nog eens een dikke merci aan iedereen.

Hoe alles achter de schermen verliep, kan je volgen in deze fotoreportage.

Wil je nog eens genieten van wat actiefoto's, dan kan je hier terecht.

Met dank aan onze fotograaf Lieve !

Mini-masters zijn kei-plezant

De laatste individuele competitie van dit seizoen zit er op ! De mini-masters zijn traditioneel de laaste wedstrijd voor de jongste competitiespringers. En onze Sipirootjes hebben dat alweer heel goed gedaan, want ga er maar eens aanstaan, zo helemaal alleen op zo'n groot veld terwijl al dat publiek naar jou zit te kijken !

Dit zijn de uitslagen: bij de 9-jarigen: Axelle 34e, Louise Meert 31e, Oona 24e, Hélène 23e, Eva 22e en Thyra 14e. Bij de 10-jarigen: Nina 37e, Eva 35e, Kiara 22e en Louise Decroos 6e. Bij de 11-jarigen: Marie Julie 54e, Brechje 53e en Sara 19e.

Intraclub is kei-cool !

De tribunes waren goed gevuld, de jury was streng maar rechtvaardig, de zenuwen waren hier en daar strak gespannen, het springplezier droop er af, … kortom, de intraclub was plezant ! Verscheidene teams van de springmuisjes, sprinkhaantjes, skippers, mini- en maxi-jumpers gaven het beste van zichzelf, bewonderend gade geslagen door trotse mama's, papa's, broers, zussen, en andere familie en vrienden. En wat is er toffer dan een prijs te krijgen voor de beste score, of voor "het meest enthousiaste team" …

Proficiat aan alle deelnemers!

Sipiro op "Bavo treaty"

200 jaar geleden sloten de Verenigde Staten en Engeland in Gent een vredesverdrag en dat werd op vrijdag 9 mei herdacht op de Sint-Bavo humaniora. Onder meer de ambassadeurs van USA en GB waren er aanwezig en zij mochten genieten van een ropeskipping optreden waaraan ook springers van Sipiro deelnamen. En de aanwezigen zagen dat het goed was.

Iedereen straalt op de clubdag !

Op paasmaandag was de clubdag alweer een echte voltreffer ! Het weer zat mee en dus kon er naar hartelust gespeeld worden in Oostende. Niet alleen op het strand, maar ook in de zee. Allé, toch met de voeten ..... Ook al moest er al eens gelopen worden om de trein te halen, het kon de pret niet bederven. Oostende zal het geweten hebben dat Sipiro op bezoek is geweest ! De afwezigen hadden eens te meer ongelijk.

Podium, internationale selectie en veel plezier op mini-demo !

De eerste editie van de mini-demo heeft voor heel wat lachende gezichten gezorgd bij Sipiro. Maar liefst vier teams deden mee en alhoewel de voorbereiding niet bij iedereen van een leien dakje liep, was het springplezier er niet minder om. De oefeningen werden door twee verschillende jury's beoordeeld. Een "lekenjury", met mensen die bijna niets van ropeskipping kennen, en een "gewone" BRSF jury.

Bij de lekenjury eindigde team Marie op de 14e plaats, team Ellen op de 10e plaats, team Sarah op de 7e plaats en team Margot net naast het podium op de 4e plaats.

Bij de BRSF-jury eindige team Marie op de 13e plaats, team Ellen op de 12e plaats, team Sarah op de 10e plaats en team Margot behaalde brons ! Een welverdiende podiumplaats dus en als toetje er bovenop een selectie voor de internationale mini-demodie in november plaatsheeft in Oostenrijk.

Aan alle springers proficiat !

Gratis proeflessen !

Ken je vriendjes of vriendinnetjes die wel eens willen proberen wat ropeskipping is ? Dan kunnen ze dat proberen tijdens een van onze gratis proeflessen in mei !

 • Kinderen geboren in 2005 - 2006 - 2007 kunnen proberen op dinsdag 13 en 20 mei van 17u15 tot 18u15 of op zaterdag 17 en 24 mei van 9u tot 10u.
 • Kinderen geboren in 2003 en 2004 kunnen proberen op zaterdag 17 en 24 mei van 10u tot 11u.
 • Kinderen geboren in 2000 - 2001 - 2002 krijgen de kans op vrijdag 16 en 23 mei van 17u30 tot 19u.
 • Jongeren geboren in 1995 of vroeger zijn welkom op dinsdag 13 en 20 mei van 19.30 u tot 21.00 u

Inschrijven kan niet meer.

Mini's zijn de max !

Ook onze mini's hebben ondertussen hun Provinciaal Kampioenschap achter de rug. In de voormiddag was het al double dutch wat de klok sloeg, in de namiddag was het single rope. Helaas begon de dag minder goed, toen bleek dat Eva ziek was, zo moest team Thyra meedoen buiten de competitie. Maar dat kon de pret niet drukken.

De uitslag van de double dutch mini's: team Oona werd 31e, team Kiara 25e en team Brechje 15e. En ook in single rope hebben onze mini's het hééééééééél goed gedaan. Bij de 9-jarigen: Oona en Axel 12e, Hélène en Louise 10e en Thyra en Eva 6e. Bij de 11-jarigen: Kiara en Marie-Julie 28e en Louise en Sara 4e. Go, go, go meisjes !!!!

Rust

Geen trainingen in Paasvakantie

Zoals tijdens elke schoolvakantie zijn er ook nu tijdens de Paasvakantie geen trainingen voor de recreatiegroepen en voor de mini's.

OPGELET: op zaterdag 5 april is er WEL nog training.

Ga je mee op de clubdag ?

Op maandag 21 april is het opnieuw tijd voor onze jaarlijkse clubdag ! Alle leden, jong én oud gaan dan samen op pad voor een dagje avontuur en plezier ! Waar we dit jaar heengaan is nog een verrassing ! Maar het zal plezant zijn, dat garanderen we. En het is gratis !

Wat neem je allemaal mee in je rugzak?

 • een lunchpakket
 • een flesje water
 • een springtouw
 • zwemgerief

We verwachten je om 9u aan de voorkant van het Sint-Pietersstation in Gent en zijn daar terug om 17.30u

Ga je mee ? Schrijf je dan vóór 14 april in via deze link (enkel voor Sipiro-leden).

Proficiat !!!

Belgisch Kampioen !

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van Sipiro is er een team in geslaagd om Belgisch Kampioen te worden ! Op het BK voor meisjes +15 hebben Elisabeth, Ellen, Ine en Jana goud behaald ! En daarmee hebben ze zich natuurlijk ook geplaatst voor het WK in Hong Kong eind juli. Op vorige kampioenschappen was dit team er al een aantal keer dichtbij geweest, nu was het raak ! Ons tweede team op het BK ( Manon, Garence, Justine, Laura en Julie) sprong ook een heel mooie wedstrijd en eindigde verdiend twaalfde. En dit is nog niet alles. Ook ons belofteteam presteerde meer dan behoorlijk, met een knappe zesde plaats als beloning. Goed zo Maité, Edith, Leonie, Kato en Nora ! Tenslotte mag ook het mixed team naar Hong Kong, maar dan wel naar het Youth Tournament (dat heeft plaats net voor het WK). Janno, Els, Anoek en Lorena eindigden zevende. Applaus op alle banken voor onze teams.

Paasactie van start !

Nu de paasklokken al in de verte te horen zijn, is het bij Sipiro weer tijd voor de traditionele paasactie. De opbrengst hiervaan wordt gebruikt voor de algemene werking van de club (huur zaal, betaling lesgevers, aankoop touwtjes, .... ). Zoals elk jaar bieden we ook nu weer chocolade paaseieren aan (5 grote eieren per zak, dat is dus 250 gram heerlijkheid). Ze zijn er in de smaak fondant, melk of wit. En de prijs is ook dit jaar weer onveranderd, slechts 4 euro. Voor de verkoop rekenen we op de inzet van de springers. Vanaf maandag 17 maart worden de zakjes uitgedeeld. We kunnen en willen niemand verplichten, maar we hopen toch dat Sipiro je nauw aan het hart ligt en je dus minstens drie zakjes verkoopt. De springer die het meeste zakjes verkoopt, mag gratis komen kijken naar de finale van democup op 17 mei in de Bourgoyen !

Om jullie te helpen, enkele tips:

 • Bezorg dit briefje aan je familie en vrienden, (via mail of post) dan kunnen ze meteen eitjes bij jou bestellen
 • Breng volgende week op training al 12 euro, dan kan je de eerste zakjes meteen afrekenen en hoef je er niet meer aan te denken
 • Via dit briefje kan je perfect je bestellingen bij de club bijhouden

Veel succes met de verkoop !

Resultaten Provinciaal Kampioenschap Oost-en West-Vlaanderen

Zaterdag

Bij de junioren meisjes behaalde team Jelke (Jelke, Laura, Ellen, Fien, [Justine]) een 4e plaats en werd team Mercé (Mercé, Severine, Oriana, Charlotte, Marie) 7e.

Bij de 15+ hebben 3 teams zich geplaatst voor het Belgisch kampioenschap:

 • team Ellen (Ellen, Ine, Jana, Elisabeth) werd 3e
 • team Manon (Justine, Julie, Garence, Manon, Laura) werd 10e
 • en het mixed team (Janno, Els, Anoek, Lorena) werd 5e

De andere teams: team Floriane (Floriane, Sara, Margot, Jona, Alix) werd 11e, team Marie-Line (Marie-Line, Yanina, Lore, Helena) werd 17e, team Pauline (Pauline, Sarah, Athena, Judith, [Hannah]) werd 20e, en team Chiara (Chiara, Heleen, Alison, Charlotte) werd 21e.

Zondag

Bij de beloften meisjes (26 teams) werd team Joke (Joke, Luka, Karen, Jennifer, Silke) 8e en team Kato (Kato, Nora, Edith, Léonie, Maitée) 4e. Team Kato is daarmee geplaatst voor het Belgisch kampioenschap.

Bij de beloften mixed (15 teams) werd team Xander (Xander, Emma, Delfien, Deborah, Kaat) 10e.

Allen een dikke proficiat!

Foto's junioren - senioren

Foto's beloften

Provinciaal Kampioenschap Oost-en West-Vlaanderen

Dit weekend heeft in Dendermonde het Provinciaal Kampioenschap plaats voor Oost-en West-Vlaanderen. Zaterdag is het aan de +15 en de mixed teams. Zondag aan de beloften. En er is een héél ruime delegatie van Sipiro. Succes aan team Jelke, team Mercé, team Chiara, team Ellen, team Floriane, team Manon, team Marie-Line en team Pauline bij de +15 meisjes, team Joke, team Kato en team Xander bij de beloften en natuurlijk ook ons gemengd team bij de Mixed +15. Wie wil komen supporteren is welkom Sportcentrum Sint-Gillis - Van Langenhovestraat 203 - 9200 Dendermonde.

zomerkamp

Schrijf je hier in voor ons fantastisch zomerkamp !!!

Het is ondertussen een goede gewoonte en dus organiseren wij ook dit jaar een "recreatief rope skipping kamp". Het kamp heeft plaats van maandag 25 tot en met vrijdag 29 augustus 2014 in onze vertrouwde sportzaal in de Meersstraat 131b in Gent, voor kinderen van geboortejaar 2004 tot en met 2007. Naast rope skipping worden ook tal van andere (sport)activiteiten georganiseerd. Het is een kamp zonder overnachting, dagelijks van 9 u tot 16 u. We voorzien opvang vanaf 8 u 30 en tot 17 u 30.

Ook niet-leden zijn van harte welkom. Aarzel dus niet om vriendjes en vriendinnetjes mee te vragen ! De kostprijs voor deze toffe week is 80 euro voor sipiro-leden en 100 euro voor niet-leden. Een tweede deelnemer van hetzelfde gezin krijgt 10 euro korting.

Interesse ?

Spijtig, want de plaatsen zijn intussen allemaal ingenomen. Misschien tot volgend jaar?

Doe jij ook mee aan de recreacup ?

Heb je als recreatiespringen ook eens zin om te proeven van een wedstrijdje ? Dan is de recreacup iets voor jou ! Die heeft plaats op zaterdag 8/2 in Oudenaarde (vanaf 13.00 u). Het is dan wel een wedstrijd maar de nadruk ligt vooral op amusement. De springers worden ingedeeld per leeftijdscategorie en krijgen sowieso een leuke herinnering aan deze namiddag.

Doe je mee ? Schrijf je dan voor 29/1 via deze link.

Trainingen in kerstvakantie

In de kerstvakantie (vanaf 23/12) doet ook Sipiro het een beetje rustiger aan.

Voor recreatiespringers en mini's is er geen training.

Voor competitiespringers is er geen trainingop 24 - 25 - 26 /12 en 31/12 - 1/1.

Clubdemo: een meer dan geslaagde reis door de tijd !

Onze jaarlijkse clubdemo was naar goede gewoonte alweer een moment om te koesteren. Om de dag goed te starten, kon iedereen eerst een lekker en uitgebreid ontbijt nemen om daarna meegevoerd te worden door de geschiedenis. Van de prehistorie tot de toekomst, het kwam allemaal aan bod in een show die geen moment stilviel. Je had ogen te kort om alles te zien. Een dikke pluim aan al onze springers en aan de lesgevers om dit toch maar weer tot een succes te maken. Zowel de eerste als de tweede opvoering waren prachtig. Dat zag je aan alle glunderende gezichten, niet alleen bij de springers, maar ook in het publiek.

Je kan het nog eens opnieuw beleven via deze foto's:

Clubdemo 1

Clubdemo 2

Na de middag waren heel wat springers duidelijk nog niet moe, want ze zetten allemaal hun beste beentje voor om zoveel mogelijk buttons te halen. Mét succes. Kijk zelf maar:

Buttondag

Sipiro op de Masters, wisselend succes

Het voorbije weekend hebben vier van onze springers meegedaan op de Masters in Oostende, dat is een individueel kampioenschap.

Op de B-masters haalde Maitée een zilveren medaille voor haar 3 minuten speed. Dit met een persoonlijk record. Overall werd Maitée de 13e en Edith de 16e plaats.

Op de A-Masters (ofwel het officieel Belgisch kampioenschap), werd Nora bij de beloften 17e in de overall competitie. Bij het onderdeel speed 30" werd ze echter (samen met nog vier anderen) tweede. En dat wil zeggen dat ze in maart tegen die anderen moet springen voor een plaats op het Youth Tournament in Hong Kong !

Bij de +15 werd Janno 20e in de overall competitie.

Aan al onze springers proficiat.

clubdemo2

1e Algemene repetitie clubdemo, een tipje van de sluier

De eerste algemene repetitie is traditioneel de start voor het échte aftellen naar de clubdemo. Terwijl de lesgevers nog volop aan het knutselen zijn voor het decor, tonen alle groepjes een eerste keer in de grote zaal wat ze van plan zijn. En dat gaat bij de een al wat vlotter dan bij de ander. De kaartenverkoop verloopt ondertussen vlot, om jullie nog wat extra goesting te doen krijgen, wat foto's van de repetitie.

Clubdemo

Koop nu je kaarten voor clubdemo en ontbijt op 24/11

Op zondag 24 november heeft onze traditionele clubdemo plaats, dat wist u al. Een wervelende show waarin onze springers hun beste beentje voorzetten om aan ouders, vrienden en sympathisanten te tonen wat ze allemaal kunnen met een touwtje. Ook dit jaar weer kan u de show combineren met een heerlijk ontbijt ! Zowel de vroege opstaanders, als de late ontbijters kunnen eten en show combineren, want er zijn twee (identieke) demo's. Wie na de demo nog even wil bekomen van al dat moois bij een drankje, kan dit doen in onze bar in de feestzaal.

U kan ontbijten tussen 8.30 u en 11.00 u, u start dus wanneer u dat wenst.

De eerste demo is van 10.00 u tot 11.30 u, de tweede demo is van 11.45 u tot 13.15 u.

Vanaf maandag 4 november kan je kaarten kopen voor onze clubdemo + ontbijt. De kaarten zijn te koop bij de zaalverantwoordelijke tijdens de training zolang de voorraad strekt. Ze worden cash betaald en u krijgt ze meteen mee.

Ontbijt + demo voor volwassenen10 euro
Ontbijt + demo voor -12j5 euro
Ontbijt + demo voor springers5 euro
Enkel demo voor volwassenen4 euro
Enkel demo voor -12jgratis

Springers die willen ontbijten, kunnen dit doen tussen 8.30 u en 9.15 u. Dan komen de lesgevers hen halen om zich klaar te maken voor de demo.

Schitterende resultaten op selectiewedstrijden masters

Dit weekend stonden de provinciale masters op het programma. Dit zijn de individuele wedstrijden. Een heleboel springers van Sipiro gaven het beste van zichzelf en probeerden een plaats te bemachtigen in de volgende ronde; de A of B Masters.

Zaterdag was het aan de junioren en senioren. Janno werd 6e bij de senioren mét brons voor 30 sec speed én goud voor triples. Dit betekent dat hij naar de A-masters mag. Hiermee overtreft hij zijn eigen verwachtingen en voor Sipiro is het de eerste keer dat we een jongen op het Belgisch individueel kampioenschap zullen hebben. Proficiat Janno!! Ook blije gezichten bij de meisjes. Bij de junioren eindigde Laura 22e, Ellen 26e, Helena 37e, Fien 39e, Heleen 40e, Justine 45e, Jelke 52e, Hannah 72e en Athena 80e. Bij de senioren werd Jona 20e, Jana 22e, Lore 36e, Margot 38e en Pauline 49e. Helaas geen selectie voor hen maar toch mooie prestaties geleverd! Proficiat aan al onze junioren en senioren!

Zondag was het dan aan onze beloften en ook daar waren de resultaten schitterend! Nora plaatste zich voor de A-masters! Proficiat! Ook Maitée en Edith mogen naar de A-masters; Edith met haar freestyle, Maitée met haar 3 minuten speed. Daarnaast zijn Edith en Maitée overall geselecteerd voor de B-masters! In totaal deden er 147 beloften mee. Daarbij werd Emma 127e, Kaat 101e, Karen 85e, Jennifer 80e, Joke 75e, Leonie 64e, Luka 55e, Silke 49e, Kato 28e, Maitée 21e, Edith 17e en Nora 9e !!! Proficiat! Op naar de A- en B-masters! Een dikke proficiat aan al onze beloften!

De B-masters vinden plaats op zaterdag 16 november in Oostende. Op zondag 17 november wordt gestreden om de Belgische titel!

Frida!

Onze Penningmeester is voor de tweede maal mama geworden

Bestuurslid en springer bij de +18 Aagje is afgelopen zondag bevallen van een dochter, Frida. Proficiat aan mama, papa en grote zus Martha met de nieuwe spruit.

Sipiro T-shirts bedrukt op open-bedrijvendag

Op zondag 6 oktober was het "open bedrijvendag". Een van onze sponsors Aarova maakte ook van de gelegenheid gebruik om de deuren open te zetten. Meer dan 2000 mensen kwamen kijken en zij zagen allemaal hoe de Sipiro T-shirts werden bedrukt. En wij weten nu ook hoe dat gaat ! De tekening wordt er twee keer na elkaar op gedrukt, met een droogtijd van 8 seconden (op 450 graden) ertussen. Dat zorgt ervoor dat de kleur van de tekening goed uitkomt op het grijs van de T-shirt. Daarna gaat de T-shirt nog eens door een oven vooraleer hij mooi wordt opgeplooid, verpakt en naar ons komt.

Kijk hoe onze club T-shirts worden bedrukt tijdens "openbedrijven dag" zondag 6/10

En hier is ie dan, onze nieuwe club T-shirt ! Deze is nog iets te groot voor deze knuffelbeer, maar geen nood we hebben verschillende maten, voor elke springer is er wel een die past. Wil je wel eens zien hoe zo'n T-shirt wordt bedrukt ? Dat kan, nu zondag 6/10 op "openbedrijven dag" bij een van onze sponsors Aarova, Bruwaan 45, Oudenaarde. Mis die kans niet !

Ouders in een touwtje ! Opnieuw lessenreeks voor mama's, papa's, oma's en opa's.

Ook dit jaar organiseren wij opnieuw een lessenreeks voor ouders. In vijf lessen leer je de basis van ropeskipping. En wie weet, krijg je de smaak zo te pakken, dat je meedoet op de clubdemo :-)

De lessen hebben plaats op woensdag 16 oktober, 23 oktober, 6 november, 13 november en 20 november van 19.30 u. tot 21.00 u. Let op: in de herfstvakantie (30 oktober) is er geen les. BRSF-leden mogen de lessen gratis volgen, anderen betalen slechts 20 euro. Inschrijven kan via deze link tot 14 oktober.

Ben je nog geen BRSF-lid ? Word het dan snel via deze link, je krijgt ook korting op ropeskipping kampioenschappen !

Sipiro op de sportmarkt, het was kei-cool !

In het centrum van Gent, in de schaduw van de stadshal, heeft Sipiro mooie reclame gemaakt voor ropeskipping op de Sportmarkt. Al wie zin had, mocht komen springen. Doubledutch of single rope, het maakte niet uit. En we hadden succes. De hele tijd stonden kinderen én volwassenen aan te schuiven om het ook eens te proberen. En dat het wel lukte, dat bewijzen volgende foto's.

Start nieuwe seizoen!

Popel jij ook om er opnieuw in te vliegen ? Op maandag 2 september starten de trainingen van het nieuwe seizoen voor de competitiegroepen. De recreatiegroepen moeten nog een weekje langer hun ongeduld verbijten, zij beginnen eraan in de week van 9 september ! Zie kalender.

Vergeet niet in te schrijven én tijdig te betalen !

Contact

SIPIRO VZW

info@sipiro.be

0470 60 80 75

(Enkel tijdens recreatie trainingsuren)

HOOFDZAAL
Sportzaal Sint-Pietersinstituut
Meersstraat 131 b
9000 Gent

EXTRA ZAAL
Sportzaal KLIM
Sint-Pietersaalststraat 86
9000 Gent