sss!
SIPIRO vzw

Boek ons voor je verjaardagsfeest

Vier je verjaardag op een sportieve, toffe en originele manier bij Sipiro ! Verjaardagsfeestjes hebben steeds plaats in onze sportzaal (Meersstraat in Gent) en zijn mogelijk op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van onze sportzaal en lesgevers.

Wij voorzien activiteiten van 14u tot 17u. Het feestje is opgedeeld in 4 delen (2 x initiatie rope skipping & 2 x spelletjes). Alles is afgestemd op het niveau van de deelnemers.
Tussendoor is er natuurlijk tijd om iets te eten en cadeautjes te openen. De jarige krijgt sowieso een kadootje van de club.?

T.e.m. 15 deelnemers kost het 150 Euro. Wij voorzien twee lesgevers. Vanaf 16 deelnemers vragen wij 200 Euro. Er zullen dan 3 lesgevers aanwezig zijn. Taart, versnaperingen en drinken zijn hierin niet voorzien. Daar kan je zelf voor zorgen.

Interesse ? Aarzel niet om ons te contacteren via verjaardagsfeest@sipiro.be of via ons aanvraagformulier.

 


Sipiro Sterrenclub, opdrachten met brio geslaagd !

De club werd in het jubileumseizoen 2016-2017 uitgedaagd om van Sipiro een sterrenclub te maken. Er werden opdrachten gelanceerd waarmee sterren konden worden verdiend.

Sommige van deze opdrachten waren voor op training, sommige liepen over het hele seizoen. Sommige waren enkel voor springers, andere voor ouders, bestuur en/of sympathisanten. Iedereen kon dus helpen om 20 sterren te verdienen tegen de clubdemo op 29 april 2017.

En dat is grandioos gelukt, kijk maar naar dit overzichtsfilmpje.

 

Contact

SIPIRO VZW

info@sipiro.be

0470 60 80 75

(Enkel tijdens recreatie trainingsuren)

HOOFDZAAL
Sportzaal Sint-Pietersinstituut
Meersstraat 131 b
9000 Gent

EXTRA ZAAL
Sportzaal KLIM
Sint-Pietersaalststraat 86
9000 Gent